Ekipa, da te skipa:

Nejc Osovnikar

učitelj, organizator, designer

Hiphoppa, ki se vključuje v Hip Hop kulturo preko glasbe, risanja, ustvarjanja dogodkov in plesa, ki pa je njegova glavna strast. Ples ga spremlja že več kot 14 let, Krump pa je bil prvi plesni stil, ki ga je prevzel. Nejc se trenutno udejstvuje v Hip Hop, Popping, Rocking in Krump stilih. Redno se izobražuje pri pionirjih uličnih plesnih stilov, skrbi za svojo rast in se zavzema za razvoj kulture v pravo smer podkovano z esencami, ki so to kulturo zgradile.

Klara Carev

učiteljica, terapevtka

Preko gimnastike, cikuških veščin in plesa se je formirala kot performerka v skupini Crowd Control. Njen glavni plesni stil je hip-hop, ampak njeno srce pripada tudi v ostalim funk in club stilom. Z njeno 8 letno performersko, 14 letno plesno in 20 letno gibalno izkušnjo ima močno bazo kot splošna gibalka/plesalka..

Kot višja fizioterapevtka, praktikantka osteopatskih tehnik in učiteljca AEQ metode skrbi za fizično zdravje gibalcev/plesalcev. Klara izvaja;  manualne terapije in masaže ali pa edukativno poskrbi, da gibalec samostojno skrbi za svoje telo preko AEQ metode in movementa.

Jaka Nardin

učitelj

Jaka je začel svojo plesno pot s Hip Hopom, ampak House glasba je bila vedno del njega. Podal se je na pot izobraževanja o House plesu in tako se trenutno predaja užitkom in energiji House kulture kot DJ in plesalec/učitelj. Jaka je tudi član All Around The House organizacije, ki pomaga pri promociji House kulture na domačih tleh. Tako skupaj z Aljošo Moderndorfer organizirata plesno izobraževalne in družbene dogodke. Tečaje z Jako lahko ujameš vsak ponedeljek od 16:30 - 18:00.

Ne veš kako začeti s plesom?

>