20.1.2022 smo se podali na pot v Pariz, kjer naj bi obiskali dva različna plesna dogodka.

Po prihodu na letališče se je zaradi vetrov začelo vrstiti odpovedovanje letov. Sledilo je 38 urno stresiranje, vztrajanje da skupine ne razdelijo na več skupin, kombiniranje letov skozi druge države, vmes se je izgubil še naš kovček, ni bilo avtobusnih transferjev, itd... Na koncu smo obupali in se v Frankfurtu usedli na hitri vlak za Pariz. Zamudili smo enega od dogodkov, ampak smo bili skupaj in končno v Parizu. Odšli smo na večerjo ter odpočiti telo za tekmo, ki poteka naslednji dan.

Nedelja je bila namenjena Hquality dogodku. Začelo se je s Hip Hop, House in Popping predizborom (videje predizborov Nataraj učencev (Maša Colja, Lia Lačen, Rika Dolžan, Nina Petrušič, Vane Trojar, Maja Podjed, Nace Podjed, Veronika Piber, Eva Lukman, Gala Artač) lahko najdete na našem IG profilu). Prišli so tudi svetovno znani francoski plesalci in izmed cca 150 plesalcev (samo 8 je bilo izbranih za battle), so le oni prestopili v battle. Večerni betli so bili zaradi tega prava poslastica za oči. Francozi imajo na dogodkih tudi super energijo; izmenjava med plesalcem na odru in publiko je vrhunska!

V choreo battle kategoriji si je Nataraj skupina preko online predizbora priborila mesto za battle. Poslali so nam 10 pesmi in v 2 tednih smo morali sestaviti 10 koreogafij za tekmovanje. Bilo je pestro ampak nam je uspelo. Na tekmi smo preplesali skozi 3 kroge in za las zgrešili 1/2 finale. Nekaj koreografij je tako ostalo neodplesanih, ampak nič zato, bomo že našli mesto da se stvar odpleše 🙂

Nasladnji dan je sledilo turistično raziskovanje po Parizu; klasični Effilov stolp, Louvre, Notre Damska katedrala, ki jo še kar prenavljajo in seveda francoski rogljički ter vse odlične francoske pekovske izmišljotine.

Spodaj je nekaj foto utrinkov iz izleta

Bi rad izvedel/a še več? Čekn te članke 

>